Home : Drive-in show Lets party Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, themafeest, tuinfeest of iets anders te

0 1 2 3 4

Drive-in show Lets party

Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, themafeest, tuinfeest of iets anders te vieren? Van feestjes van 25 personen tot grote evenementen (1200 personen), dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

U bepaald samen met de dj de muziekkeuze voor uw avond, of u laat het aan de ervaren dj's over. Aangezien de muziekcollectie en -kennis zeer uitgebreid zijn, zijn wij muzikaal vrijwel onbeperkt.

Door de persoonlijke aanpak kan elk feest tot een succes worden gemaakt. Wij bespreken samen met u uw feest door.

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe opdrachtgever!

Voor meer info: 06-22380423

Diensten

  • Professioneel entertainment tegen een schappelijke prijs

  • Een tijdloos discomeubel dat in vrijwel ieder interieur of ambiance past

  • Een op maat gemaakte lichtshow op locatie

  • U heeft bij ons geen oordoppen nodig, wij zorgen ervoor dat het geluid niet harder gaat dan u wilt

  • Wij werken alleen maar met A-merken

DJ's

Paul Maurix

Muziek zit in mijn genen: Inmiddels 40 jaar ervaring!

Als jochie van 15 jaar ben ik begonnen met muziek.      Mijn ervaring heb ik opgedaan in verschillende cafe's en disco's. Ik heb 16 jaar als DJ en geluidstechnicus in vaste dienst bij De Ster in Nieuwkuijk gewerkt. 

Inmiddels hebben wij een eigen drive-in show voor feestjes aan huis, grote partijen, kortom voor elk wat wils! Tevens organiseren wij diverse evenementen (bijvoorbeeld Carnaval) Ook de goede doelen zoals, Pink Ribbon, Avond 4-daagse en Roparun vergeet ik niet.

En nog steeds ben ik zo enthousiast als toen ik begon!

Envello

Joey van Gessel, genaamd 'Envello', heeft de passie voor dj'ing ontdekt toen hij 9 jaar oud was. Een paar jaar later, uitgebreid met apparatuur en ervaring, draaid hij op verschillende feesten.

Als inmiddels wekelijkse draaiende dj houdt Envello de ontwikkelingen van licht, geluid en muziek goed in de gaten. Vanaf de jaren 70 tot de nieuwste releases, juist de variatie in muziek zorgt ervoor dat Envello nog net zo enthousiast is als in het begin!

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test